Επικοινωνία


Αίτημα Κράτησης

Για να στείλετε το αίτημα κράτησής σας, πατήστε το κουμπί "Inquire" δεξιά ή το κουμπί "Book" στη σελίδα της κατοικίας που σας ενδιαφέρει. Το σύστημα ελέγχει αυτόματα τη διαθεσιμότητα και σας παραπέμπει στην φόρμα "Request to Book". Μόλις λάβουμε το αίτημα σας, θα σας απαντήσουμε σχετικά με την Διαδικασία Κράτησης το συντομότερο δυνατόν!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιο εξειδικευμένες πληροφορίες ή έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στείλτε μας e-mail. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Προσθήκη Κατοικίας

H Homz ενδιαφέρεται για καινούριες κατοικίες, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές της και είναι εναρμονισμένες με το στυλ και τη φιλοσοφία της.
Σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης διαμερίσματος ή σπιτιού και θέλετε να το προσθέσετε στο δυναμικό της Homz μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail. Το μήνυμά σας θα πρέπει να περιλαμβάνει σύντομη περιγραφή της ιδιοκτησίας σας, καθώς και φωτογραφίες.

Σε περίπτωση που η πρότασή σας μας ενδιαφέρει, θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Ας σημειωθεί ότι η Homz διατηρεί το δικαίωμα άρνησης ή και διακοπής συνεργασίας.

Μαυρομιχάλη 142, Εξάρχεια
Αθήνα 114 72

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλ.: +30 210 6461504
Κιν.: +30 6944 658365

Inquire